Over mij2019-04-01T12:30:22+01:00

Over mij

Mijn naam is Kelsey en ik ben 26 jaar jong. Na het volgen van een 4-jarige opleiding Fotografie heb ik in 2013 mijn diploma behaald op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Een foto herinnert kleine dingen, lang nadat je het vergeten bent.

Fotografie is mijn hobby en mijn passie. Vooral het fotograferen van kinderen vind ik het leukste wat er is, klein of groot, het blijft altijd een verrassing wat er komen gaat waardoor het onvoorspelbaar is welke foto het perfecte plaatje wordt. In 2018 ben ik moeder geworden van een geweldige vrolijke meid, maar de tijd gaat veel te snel ik vind het dan ook onwijs gaaf om de foto’s terug te zien.

Ik zou elke seconde van de dag wel iets vast willen leggen!

Een foto helpt mij te herinneren hoe leuk dat ene moment was. Ik kon altijd al wel overweg met kinderen, alleen begrijp ik nu veel meer hoe belangrijk elk moment kan zijn. Ik zou elke seconde wel iets vast willen leggen.

Ik vind het heerlijk om bijvoorbeeld met een cakesmash, samen met de kleintjes er een enorme rotzooi van te maken! Dit levert uiteraard ook weer geweldige plaatjes op. Deze bekijk ik nog regelmatig met een glimlach.

In 2018 heb ik mijn certificaat voor “Newborn fotografie” behaald. Het fotograferen van baby’s gaat mij goed af waardoor mooie, onvergetelijke momenten vastgelegd worden voor (groot)ouder(s).

Om mijzelf te blijven ontwikkelen in fotografie zal ik workshops en cursussen fotografie blijven volgen.

Diverse fotoshoots heb ik inmiddels mogen maken. U kunt mijn portfolio bekijken in de galerij. Heeft u interesse in een fotoshoot dan kunt u een e-mail sturen naar info@dubbelklikfotografie.nl of het ​contactformulier​ invullen op de website.

Ik zal zo snel mogelijk reageren.

KELSEY DE COCK • FOTOGRAFE

Shoot inplannen